اقدامات پیشگیری از کرونا

پاسخ به پرسش چگونه بسته‌بندی مواد غذایی تمیز و شست‌و‌شو شوند

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش چگونه بسته بندی مواد غذایی تمیز و شست و شو شوند) را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، با توجه به احتمال آلودگی سطوح و ماندگاری ویروس کرونای جدید روی آنها (مقوا تا 24 ساعت، پلاستیک و استیل 2 تا 3 روز) و نیز به منظور تأمین آرامش روانی افراد لازم است نکاتی را هنگام استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده در نظر داشت؛ لذا  شواهد مربوط به اقدامات مورد نیاز برای استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده، ارائه شده است. 
دانشگاه جان هاپکینز در زمینه نحوه استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده توصیه می کند بعد از شستشوی دست ها، محتویات داخل بسته بندی به ظرف یا پلاستیک تمیز دیگری منتقل شود و پلاستیک یا ظرف بسته¬بندی دور انداخته شود. البته این را نیز توصیه کرده که می توان با یک دستمال تمیز آغشته به مواد ضدعفونی کننده، سطوح پلاستیکی یا شیشه ای حاوی مواد غذایی را پاک کرد. سازمان غذا و داروی امریکا نیز توصیه¬ی مشابهی دارد و گفته است برای احتیاط با یک دستمال می توان بسته بندی ها را پاک کرد و سپس اجازه داد در هوای آزاد خشک شوند. براساس شواهد موجود در پایگاه صنعت بسته بندی غذا، به منظور رعایت احتیاط، توصیه شده است که هنگام استفاده از مواد غذایی بسته¬بندی شده، آنها را بلافاصله با آب و صابون شستشو دهید، یا محتویات آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید یا برای سه روز در جایی از خانه نگه دارید و در این مدت به آنها دست نزنید. در مستند راهنمای بهداشت وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی، در خصوص نگهداری و آماده سازی مواد غذایی برای مقابله با ویروس کرونا توصیه شده است قبل از مصرف محصولات غذایی بسته بندی-شده، آنها را شسته و ضدعفونی کنیم. 
با توجه به شواهد موجود بهتر است هنگام استفاده از مواد غذایی بسته¬بندی شده، بسته¬بندی آن‌ها را باز کنید و محتویات را در ظرف دیگری بریزید و در خانه نگهداری کنید. همچنین ظرف بسته¬بندی باید دور انداخته شود. توصیه بعدی شستشوی بسته بندی با آب و صابون یا استفاده از یک دستمال آغشته به مواد ضدعفونی برای پاک کردن سطح بسته بندی ها است. باید دقت کرد گوشه¬ها، لبه¬ها و درزها به خوبی پاک شوند. بعد از این کار می توان بسته ها را در معرض هوا قرار داد تا خشک شوند. در صورت استفاده از مواد ضدعفونی، نیازی به شستن مجدد بسته¬ها با آب و صابون نیست. همچنین با توجه به اینکه شواهد علمی برای مدت زمان شستشو یافت نشد، پیشنهاد می شود که در صورت شستشو با اب و صابون، تمام سطح با این مواد آغشته شده و سپس کاملا آبکشی شود.

 

نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *